Μπάνιο - Δάπεδο - Κουζίνα

Η εταιρεία


     


     Στα τέλη της δεκαετίας του '60, θεμελιώσαμε το όραμά μας ιδρύοντας την γνωστή πλέον σε σας εταιρίας, " Αφοί ΚΑΠΕΛΛΗ  ", με έδρα μας την Αριδαία Πέλλης.

    Σήμερα, τόσο από την Αριδαία όσο και από τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, που κοσμούν με την παρουσία τους την Εθνική οδό ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, προσφέρουμε σχεδιαστικές λύσεις και απόψεις, όσον αφορά το ΜΠΑΝΙΟ, την ΚΟΥΖΙΝΑ και το ΔΑΠΕΔΟ, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων προτάσεων και ειδών για να διαλέξετε αυτό ακριβώς που θα θέλατε.

    Οι εκθεσιακοί μας χώροι είναι στη διάθεσή σας κάθε μέρα, όλη μέρα, εκτός Κυριακής με κάθε λογής και προέλευσης Πλακίδια Δαπέδου και Τοίχου που συνδυάζονται αρμονικά με τα Είδη Υγιεινής και τα Έπιπλα Κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα, για κάθε χώρο μικρό ή μεγάλο, υψηλών απαιτήσεων ή κλασικών προδιαγραφών.

    Ειδικά αξεσουάρ, όλων των σχεδίων και χρωμάτων για όλα τα γούστα, σας δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε λειτουργικά το χώρο σας.

    Εκτός από τις ολοκληρωμένες λύσεις εσωτερικού χώρου διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ απαραίτητα σε κάθε επαγγελματία που ασχολείται με εργολαβικές και κατασκευαστικές εργασίες.

    Οι εταιρίες που εκπροσωπούμε, καταξιωμένες Διεθνώς, στο είδος της η κάθε μία, είναι η εγγύησή μας.

    Η διάθεσή μας να σας εξυπηρετήσουμε αντικατοπτρίζεται καθημερινά στο χαμόγελό σας.


2° ΧΛΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τ.Κ. 58100 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Τ. 23820 81300 F. 23820 81247
1° ΧΛΜ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τ.Κ. 58400 ΑΡΙΔΑΙΑ Τ. 23840 22501 F. 23840 21525

active³ 4.7 · © 2000 - 2009 IPS Ltd · Όροι χρήσης